Untitled Document

Automationstekniker som söker utmaning, variation och ansvar!
Till Freudenberg i Norrköping söker vi dig som är en duktig tekniker inom automation och underhåll och vill utvecklas. I rollen som automationstekniker får du en varierad arbetsvardag och även möjlighet att delta i spännande investeringsprojekt.

Om företaget
1849 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med drygt 40 000 anställda. I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationstekniker får du arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du kommer arbeta i underhållsteamet men även samarbeta mycket med produktion och den övriga organisationen. För att lyckas i arbetet måste du vara en engagerad tekniker som trivs med samarbete och har förmåga att kunna få ut det bästa från en grupp. Du tillsammans med teamet ansvarar för att maximera den tekniska tillgängligheten och ständigt förbättra maskinparken. Du kommer ingå i gruppen för den dagliga styrningen av produktion tillsammans med produktionsledare och kvalitetsansvarig. I din roll ligger ansvaret för att koordinera underhållsgruppen som idag består av 4 personer. Som automationstekniker hos Freudenberg kommer du också delta i nya spännande investeringsprojekt där du får möjlighet att påverka och ta ansvar. Rollen som automationstekniker är mycket varierande och borde stimulera dig som söker utmaningar och vill utveckla både sin egen roll och företaget.

Din profil
Som person ser vi att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Då rollen och arbetsuppgifterna har stor bredd och variation behöver du trivas med att arbeta både i grupp och självständigt. Vi letar efter dig som ger det lilla extra och alltid har hög servicekänsla och kvalitetstänk i ditt arbete. Från din tidigare erfarenhet och utbildning söker vi dig som har: - Praktisk erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll inom tillverkningsindustrin - Några års erfarenhet av arbete med automation & elektriskt underhåll - Gymnasial el-utbildning med inriktning automation eller liknande grundutbildning - God erfarenhet av PLC-system - Det är meriterande om du har någon form av högre utbildning inom automation - Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda en arbetsgrupp

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Automationstekniker som söker utmaning, variation och ansvar! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer