Automationsingenjör till nytänkande företag!

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta som Automationsingenjör till ett utvecklande och kundanpassat bolag med arbetsplats i Lund eller Älmhult.
Vår kund tillhör ett stort globalt bolag och är ett kunskapsföretag som arbetar för att bli ett ledande aktör för automatiserade logistiklösningar. Med deras kompetens inom automation, retail och IT skapar de lösningar som överträffar kundernas förväntningar.

Tjänsten som automationsingenjör innebär att du kommer vara en del av ett team som ansvarar för utveckling av säkerhets- och modulautomatiseringslösningar i vår kunds logistiksystem. Du kommer arbeta med att integrera, installera och driftsätta programvaran med kundensbehov i fokus. Du är därför en teamplatser som trivs i att arbeta kundnära samt är självgående i ditt arbete.

Arbetsuppgifterna innefattar:

•Programmering av mjukvara; arkitektur, design och säkerhet IEC 61131-6
•Utveckla nya funktioner för moduler i programvaran PLC-programmering IEC 61131-3
•Uppbyggnad, driftsättning och support av systemen
•Konfigurering och inställning av moduler samt säkerhetsanvisningar i logistiksystemet
•Kontinuerlig dokumentation och uppföljning av arbetet.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av vår kund på heltid under kontorstider med möjlighet till flex. Placeringsort är Älmhult eller Lund. Resor i tjänster både i Sverige och andra länder tillkommer.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för att arbeta som Automationsingenjör. Du är en nyfiken, handlingskraftig person som gillar att lösa problem och arbeta i team. Du har en högskoleexamen med inriktning automation/programmering. Du har minst tre års erfarenhet från programmering inom C/C++. Dokumenterad erfarenhet av driftsättning av anläggningar eller enskilda system. Du har tidigare arbetat med mekaniska applikationer. Vidare talar och skriver du flytande på engelska.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag. Vi intervjuar kandidater löpande! Vid frågor om tjänsten kontakta: amelie.aronsson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se