Untitled Document

Applikationskonsult / IT-konsult / Junior managementkonsult


Är du en person som älskar problemlösning och vill arbeta som länken mellan tekniken, processen och kunden? Vill du utvecklas på ett FinTech-bolag i framkant?

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult på Itello är du expert på hur företagets produkter fungerar och du arbetar rådgivande i hur dessa kan hjälpa kunderna till en mer effektiv verksamhet. Applikationskonsulten jobbar med hela kedjan – från att förstå kundens behov till konfiguration, integration, utbildning och leverans. En applikationskonsult är väl insatt i både kundens verksamhet och Itellos produktportfölj. Arbetet sker nära tekniken och du jobbar nära både kundteamen och utvecklingsteamen.

Formella krav

  • Civilingenjörsexamen eller motsvarande
  • Stort intresse för teknik och affärer
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystem från tidigare arbete eller studier
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska

Du är en person som älskar att ta dig an komplexa problem och inser vikten av att tillsammans med andra vrida och vända på varje lösningsförslag tills den mest långsiktigt hållbara lösningen utkristalliserats. Du är driven och prestigelös och har ett stort engagemang i allt du tar dig an. Du brinner för teknik och har formulerat en och annan SQL-fråga. När tempot är högt har du förmågan att behålla fokus på det som är viktigast. Vi ser gärna att du har ett intresse för fond- och försäkringsbranschen. 

Ansökan och för mer information

Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sofia Eriksson på sofia.eriksson@itello.se.

Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Applikationskonsult / IT-konsult / Junior managementkonsult !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs