Untitled Document
Antalis AB i Jordbro söker en självständig ekonomiassistent

Antalis AB är den ledande grossisten inom finpapper och en starkt växande aktör inom storformat och på emballagemarknaden i Sverige. Den internationella koncernen Antalis är den största grossisten i Europa inom såväl finpapper som emballage. Omsättningen i Sverige uppgår till 650 miljoner kr och företaget har 130 anställda. Företaget har mer än 5 000 lagerhållna produkter. Mer information finns på www.antalis.se


Har du erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, och vill ta nästa steg i en bred och självständig roll där du får chansen att bredda dig och utvecklas? Då är detta tjänsten för dig!


Om tjänsten 

 SW söker nu för Antalis AB’s räkning en ekonomiassistent. Du kommer att ha ett brett spektrum av arbetsuppgifter, innefattandes bland annat  

  • Kundreskontra
  • Kredit
  • Kassaflödesanalyser/planering
  • Reseräkningar

I denna roll förväntas du ha ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter, och kan även komma att vara behjälplig med moms, periodisk sammanställning, infrastat och leverantörsreskontra.

Du kommer att komma in i ett glatt och rutinerat team med högt i tak och där allas röst är lika mycket värd. Vi sitter i Jordbro med nära gångavstånd till pendeltåg.


Lämplig bakgrund 

 Vi tror att du som söker har någon form av ekonomisk utbildning, på gymnasie-, YH- eller högskolenivå, samt har arbetat ett par år som ekonomiassistent eller motsvarande. Då arbetet är relativt brett och självständigt fordras att du har god förståelse för det ekonomiska flödet. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt samt interna kontakter. Detta ställer krav på din sociala förmåga såväl som din kommunikativa förmåga.

Du är en van Excel-användare, samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har förståelse för momsregler samt har arbetat med reseräkningar.

Som person är du prestigelös, självgående, pålitlig och orädd.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill bli en del av vårt team!


Viktig information 

 Ovanstående är ett konsultuppdrag hos Antalis AB, med anställning hos SW. Uppdraget startar omgående och pågår i 9 månader. Därefter finns mycket stora möjligheter att bli anställd direkt av kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Antalis AB i Jordbro söker en självständig ekonomiassistent !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer