Untitled Document

Ambitiös Ekonomiassistent till tillväxtbolag

Vill du arbeta med kund- och leverantörsreskontra i ett stort internationellt bolag som växer i Sverige?

Har du några års arbetslivserfarenhet och vill växa inom din karriär? Då kan denna tjänst vara något för dig. Nu söker vi en ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontran till vår kund som sitter beläget i Danderyd. I denna rollen kommer du arbeta med fokus på kundsidan, avstämningar, kontroller samt vara delaktig i bokslut. Du ska trivas med att det är ett högt tempo och drivs av att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.

Din nya tjänst
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från flera olika branscher, gärna inom leasing. Du har god vana från att arbeta i Excel och tycker om att ta initiativ. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, proaktiv och flexibel. Du tycker om att arbeta med siffror och är noggrann och ansvarstagande. För att passa i denna tjänst tycker du om att ha många kontaktytor och du har en förmåga att anpassa din kommunikation till målgruppen så väl internt som externt. Vidare är du serviceinriktad, samarbetsvillig och du har både lätt för att lära dig och att dela med dig av din kunskap till andra

Vad du behöver för att lyckas?

  • Relevant ekonomutbildning
  • 2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Tidigare erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra flödet
  • Varit behjälplig vid månadsbokslut
  • Motiveras av att skapa förbättringsarbeten på rutiner och processer


Ansökan
Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ett uppdaterat ENGELSKT CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Lind, 0704-50 60 04. Urval och intervjuer sker löpande då kunden vill att kandidat startar omgående. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig cirka till april 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!Jobbrekommendationer