Untitled Document
After-Sales Manager till KraftPowercon

​Till vår kund KraftPowercon söker vi på SW nu en After-Sales Manager som ska ansvara för teamet och avdelningens fortsatta utveckling. Detta är en bred och utmanade tjänst med stora möjligheter att forma din egen organisation!Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du att ansvara för och arbeta med att utveckla KraftPowercons after-sales avdelning. Detta innebär bland annat att planera och koordinera service- och reparationsarbeten, sköta kontakt och avtal med externa serviceagenter samt budget- och resultatansvar för den egna avdelningen. En viktig del i rollen kommer vara att leda och entusiasmera ditt team på fyra personer vilket också innebär att du kommer ha personalansvar.Då after-sales avdelningen ska växa blir en viktig del att arbeta med affärsutveckling och du kommer ges möjligheten att vara med och forma din egen organisation.  Du kommer även bidra till utvecklingen av den globala serviceorganisationen samt samarbetet mellan after-sales och säljorganisationen på nationell nivå. Tjänsten kommer medföra ett 20-tal resdagar per år.Lämplig bakgrund
Vi söker dig som tidigare arbetat i en ledande befattning och som har vana av att driva och utveckla team. Du behöver teknisk baskunskap på gymnasial nivå eller högra, gärna arbetslivserfarenhet från marin verksamhet, samt grundläggande förståelse för ellära. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta internationellt. För att lyckas i den här rollen behöver du vara en förtroendeingivande person med pondus samtidigt som du besitter en mer diplomatisk sida. Vidare är du en skicklig kommunikatör med starkt kundfokus som trivs med många kontaktytor inom och utom den egna organisationen.Du behöver generellt goda IT-kunskaper och då även behärska Officepaketet på ett bra sätt. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och har du även ytterligare språkkunskaper i spanska eller kinesiska är detta meriterande.Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
KraftPowercon is a global company with production facilities in Sweden, China and India. We offer innovative solutions, products and services within industrial power supply that make your processes secure, more reliable, as efficient as possible and improves your availability. In short – by guaranteeing your power supply, we ensure that you can focus on optimising your core business.
 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

After-Sales Manager till KraftPowercon !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer