Untitled Document

Affärsutvecklare

Vill du arbeta för den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa?

Ditt nya företag
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Om SOC, Security Operation Center:
SOC är en egen resultatenhet inom STANLEY Security och erbjuder ett komplett SäkerhetsCenter med larmcentraler, kundtjänst, krisjour och teknik- och support-enheter.

Din nya tjänst
Affärsområdet SOC erbjuder nu en nyckelroll som Affärsutvecklare som kommer att driva och utveckla SOC-affären och ingå i ledningsgruppen.

Du kommer erhålla en både strategisk såsom operativ roll med ansvar för utveckling erbjudande, tjänster och prissättning. Detta kommer du göra i nära samarbete med säljorganisationerna på STANLEY Security för att driva tillväxt inom vad marknaden efterfrågar och skapa möjligheter att leverera därefter.

Du kommer att stötta säljorganisationen i deras arbete att utveckla solida affärsplaner, engagera nuvarande och potentiella kunder, skapa förståelse för marknadstrender och projektleda flertalet projekt och kunna identifiera och kvalificera intäktsgenererande möjligheter. Du agerar också som stöd till säljarna i kunskapsfrågor inom affärsområdet samt på kundbesök, i offertering samt i pris- och kalkylfrågor.

Vi tror du har:
- Erfarenhet av tjänsteförsäljning
- Bakgrund inom strategiska roller, gärna i ledande befattningar
- Erfarenhet av marknadsföring är ett plus
- Drivande personlighet som är van att arbeta självständigt
- Du har ett affärsmässigt tankesätt som tycker om att hålla presentationer
- Social som med lätthet knyter kontakter och nätverk
- Förmågan att skapa struktur och ordning
- En säljande projektledare
- Strategiskt intellekt i kombination med ett operativt tänk