Affärsutvecklare sökes för direktrekrytering till JP Infonet!
Job Description

Information om uppdraget

Har du ett brinnande intresse för juridik? Är du intresserad av sälj och entreprenörskap? Då har vi tjänsten för dig!
JP Infonet AB grundades 1999 och är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag. De är ett av landets ledande informationsföretag och tillhandahåller ett stort antal juridiska informationslösningar och kompetensutveckling för kommuner, advokatbyråer, myndigheter och privata företag. JP Infonet har som mål att vara en långsiktig samarbetspartner och fungera som ett värdefullt stöd. De värdesätter lyhördhet gentemot kunderna för att kunna erbjuda anpassade och skräddarsydda lösningar för kundens verksamhet. De vill att varje användare ska få precis den information de behöver oavsett om det rör sig om webbaserade informationstjänster, utbildning eller juridisk rådgivning. JP Infonet befinner sig just nu i en expansiv fas och söker två affärsutvecklare som vill vara med och digitalisera marknaden för juridisk information.

I rollen som affärsutvecklare kommer du självständigt att driva din försäljning och ansvara för dina kunder. Tjänsten innefattar både nyförsäljning, merförsäljning och kundvård. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, både via telefon och i möten. Även utbildningar hos kunder och representaion på mässor ingår i rollen som affärsutvecklare.

I denna roll kommer du att bli en av företagets viktigaste säljare och vi tror att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål. Kontoret har en entusiasmerande arbetsmiljö och du kommer att tillhöra ett team med drivna kollegor.

Arbetet inleds med en introduktion, där du får de redskap du behöver för att klara av tjänsten. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och kommer att sitta på deras kontor i Gamla stan. Tjänsten startar i augusti och arbetstiderna är måndag till fredag, kl. 08:00-17:00 med sommartid och flextid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, två år eller längre, där studier inom juridik, rättsvetenskap, statsvetenskap eller förvaltningsrätt är meriterande. För att lyckas i rollen som affärsutvecklare ser vi att du är en driven person med erfarenhet av försäljning, gärna mot myndigheter eller kommun. Om du tidigare har arbetat som Account Manager eller innesäljare ses det som mycket meriterande. Vi söker dig som är intresserad av sälj och entreprenörskap, är en vinnarskalle och gillar att nå resultat över förväntan. För att passa in i rollen ser vi att du är initiativtagande, tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter samarbete och gruppen. Du ska vara lösningsorienterad och trivas med att arbeta i högt tempo. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!