Untitled Document
Administrativ kontorsassistent sökes!

Vi letar efter dig som gillar att arbeta administrativt samtidigt som du har totalt ansvar för kontoret. Är du självständig och en person som gillar att fixa och trixa på kontoret kan du vara den vi söker! Initiativförmåga och inställningen är A och O i den här tjänsten. Kunden ser ett långsiktigt behov av dig och inleder ert samarbete med 12 månaders konsultuppdrag där det finns goda chanser att bli förlängd. Tjänsten beräknas starta omgående.Tjänstebeskrivning
I rollen som administrativ kontorsassistent till vår kund, som sitter i centrala Stockholm, kommer du få ha en varierande roll. Du har dels ansvaret över kontoret vilket innebär att allt är i ordning där. Du gör inköp, ser till att kontoret är i ordning och ser bra ut. Utöver detta kommer du göra administrativa uppgifter så som;- sköta fakturering och kontering av dessa- sköta påminnelser - boka resor och mötenDu kommer även välkomna kunder och stötta övriga kollegor med deras uppgifter. Det kan vara allt från ekonomin till marknadsavdelningen. Ju mer framfötter du visar desto mer får du chans att göra!Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har haft en liknande roll innan där du skött lättare ekonomiska delar samt haft ansvar för bemötandet av kunder och skött kontoret. Som person sprider du glädje omkring dig och du älskar att ha varierande arbetsuppgifter där du tar dig an nya uppgifter utan problem. Du har en positiv inställning till allt och är noggrann i ditt arbete. Du är ansvarsfull och är inte rädd att kavla upp ärmarna.Då kunden är internationell är det krav att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Är du van att arbeta i olika system är det meriterande. I det här uppdraget kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 12 månader med start omgående. Behovet är långsiktigt och därför finns det mycket goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Administrativ kontorsassistent sökes! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer