Administrativ förvaltare


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fastighetskontoret har en central roll i stadens tillväxt och utveckling. Med markägarrollen som grund skapar vi förutsättningar för framtidens boende, offentlig verksamhet och näringsliv i Malmö stad. Vi planerar och bygger staden tillsammans med andra förvaltningar och näringslivet.

Arbetsbeskrivning

Malmö växer, vi står inför stora utmaningar och behovet av bostäder, arbetsplatser och offentlig service ökar snabbt. Malmös tillväxt ställer höga krav på en god förvaltning av kommunens markreserv. Markreserven är strategiskt viktig för kommunens framtida utveckling och ekonomi.

Markavdelningen förvaltar cirka 6 000 nyttjanderättsavtal, varav cirka 700 arrenden. Nu söker vi en administrativ förvaltare som ska upprätta och förvalta olika typer av nyttjanderättsavtal, huvudsakligen arrendeavtal.

I rollen som administrativ förvaltare ska du vid behov omförhandla villkor för befintliga nyttjanderättsavtal och upprätta nya nyttjanderättsavtal där det är lämpligt utifrån ett strategiskt markägarperspektiv.

Utöver detta tillkommer även kvalitetsgranskning och utveckling av de administrativa processerna.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom lantmäteri, juridik, fastighetsekonomi eller motsvarande. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom området. Förhandlingsvana är meriterande.

För att lyckas i rollen som administrativ förvaltare måste du vara öppen och tydlig i ditt sätt att kommunicera och ha ett intresse för fastighetsvärdering. Dina kunskaper i svenska är mycket goda, både i tal och skrift.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med markförvaltare inom markavdelningen samt många kontakter med både nya och befintliga nyttjanderättshavare.

Vi söker en person som är driven och kan ta egna initiativ baserade på ett gott omdöme och förmågan till helhetsperspektiv. Ett genuint intresse för samhällsplanering och utveckling av administrativa processer är viktigt för att lyckas i arbetet.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Flextid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-29

Referensnummer: 007-1721

Kontaktpersoner
 • Sarah von Liewen
 • tf Avdelningschef
 • 040-34 18 65
 • Kristoffer Åkerstedt
 • HR-konsult
 • 040-34 64 35

Fackliga företrädare
 • Torbjörn Håkansson
 • SACO-repr
 • 040-34 18 52
 • Visions Malmöavdelning
 • Vision
 • 040-30 48 30

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Administrativ förvaltare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs