Untitled Document
Administratör/Support på 50% till företag i bilbranchen

Trivs du i en tjänst där du får möjlighet att använda din goda serviceförmåga och detaljmedvetenhet? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och administration och vill arbeta deltid. Vår kund som är verksam inom bilbranschen söker dig som kan börja arbeta omgående.

Om rollen
I din roll som administratör kommer du tillhöra ett team med 10 andra likasinnade kollegor som arbetar på kundserviceavdelningen. Då företaget nu går in i en intensiv säsong behöver de stärka upp teamet och söker de en ny kollega som kommer arbeta administrativt med hjulskiftesbokningar. Tjänsten innefattar att ringa upp företagets däckhotellskunder som är i behov av att byta där. Du ansvarar för administrationen, vilket innefattar att tidsboka alla internetbokningar för hjulskiften via deras system. I din nya roll kommer du att börja med utbildning i systemet och arbetet för att kunna känna dig trygg i din nya tjänst. Du kommer till en arbetsplats som präglas av teamkänsla och kunden i fokus.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis kundservice eller butik och du trivs att ge service i världsklass! . Du har en avslutad gymnasieutbildning och behärskar såväl svenska som engelska mycket bra.

Som person är du organiserad, positiv och serviceinriktad. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, inställning och nyfikenhet att lära dig. Vidare är du strukturerad, noggrann och trivs att ge det lilla extra för att lyckas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW start omgående. Arbetet är på 50% med flexibla arbetstider under måndag till fredag. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se. 

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Administratör/Support på 50% till företag i bilbranchen !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer