Administratör


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Enheten för trygghet och säkerhet har ansvar för trygghetsfrågorna i Malmö. Fokus ligger på samordning av preventionsarbete, internsäkerhet och krisberedskap. Vi är idag runt 15 medarbetare som sitter i stadshuset i Malmö. På enheten samordnas bl.a samverkansöverenskommelsen mellan Malmö stad och Polismyndigheten och inom preventionsområdet pågår ett omfattande utvecklingsarbete, Communities That Care (CTC), som ska implementeras i staden, med start i fem lokalområden. CTC-arbetet syftar till att skapa goda uppväxtvillkor för barn och det strategiska arbetet samordnas av enhetens preventionsgrupp.
Det finns mer information om CTC här:
http://malmo.se/Kommun--politik/Sa-arbetar-vi-med.../Trygghetsfragor-i-Malmo/Sarskilda-utmaningar/Brotts--och-drogforebyggande-arbete/CTC---Communities-That-Care.html




Arbetsbeskrivning

Som medarbetare och administratör blir du en viktig kugge i preventionsgruppen. Du arbetar såväl självständigt som i grupp. Du samordnar, förbereder, deltar i och dokumenterar preventionsgruppens olika möten. Därtill kommer arbetsuppgifter som inköp, direktupphandling och fakturahantering. Att göra utskick och hantera bokningar av resor och lokaler ingår också i dina arbetsuppgifter samt att vara administrativt stöd vid utbildningsinsatser av olika slag. Preventionsarbetet är inne i en utvecklingsfas vilket också påverkar arbetet och ger möjlighet till kompetensutveckling.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har ditt huvudsakliga kompetensområde inom administration. Du har god kommunikativ förmåga, god samarbetsförmåga och väldigt god administrativ förmåga. Du hanterar och har goda kunskaper i Officepaketet. Kan du även hantera InDesign och stötta gruppen i framtagandet av informationsmaterial, är det meriterande.
Att du har erfarenhet av administrativt arbete är mycket viktigt för oss, men väl så viktig är din personlighet. Därför är det meriterande om du exempelvis har erfarenheter av ledarskap från civilsamhället (ledaruppdrag från föreningslivet). Arbetet kräver hög grad av självständighet, god serviceförmåga, ett flexibelt arbetssätt samt god kompetens i att uttrycka sig i tal och skrift. Viktigt för oss är ömsesidig respekt, social kompetens, intern öppenhet och arbetsglädje. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid egenskaper såsom god samarbetsförmåga och administrativ förmåga.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast.

Tidsbegränsat till:  Visstidsanställning under ett år med möjlighet till förlängning.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-26

Referensnummer: 102-17 CTC adm

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Harald Nilsson
  • Saco
  • 040-341195
  • Monica Lange
  • Vision
  • 040-341021

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.



 



Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Administratör !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer