Untitled Document
Administratör till Wasa Kredit

Är du en driven person som gillar ordning och reda? Vill du jobba på ett finansbolag och få en bra start på din karriär? Då är detta tjänsten för dig!

SW söker  en noggrann administratör till våran kund Wasa Kredit. Du välkomnas till ett härligt gäng kollegor med ett stort driv och engagemang. Wasa Kredit sitter i ljusa och fräscha lokaler på Gärdet. Uppdraget är på 1 år med start omgående.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att jobba med telefonen som arbetsredskap och vara behjälplig till Wasa Kredits kunder. Du kommer även att granska och utbetala kreditavtal avseende fordon, blancolån och direktlån.

Wasa Kredit söker någon som trivs i att jobba med både enklare arbetsuppgifter såväl som mer komplexa. För att trivas hos Wasa Kredit bör du drivas av att vilja utveckla dig själv och få med dina kollegor.

Lämplig bakgrund:
Du ska ha minst en gymnasieutbildning, och gärna en eftergymnasial utbildning, inom ekonomi. Har du tidigare jobbat inom finans och med administration är det en merit men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och du har lätt för att sätta dig in i olika system. För att trivas hos kunden bör du ha ett stort driv samtidigt som du är anpassningsbar, målinriktad och duktig på att planera. Att ge service är något du gillar samtidigt som du jobbar strukturerat och kan prioritera. Gruppen har ett stort engagemang för sitt arbete och alla har lätt till ett skratt. 


Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i ett år, med anställning hos SW. Där efter finns det stor chans till förlängning hos oss på SW eller att gå över till Wasa Kredit.  Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 08-407 55 66Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Administratör till Wasa Kredit !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer