Administratör sökes till transportföretag i Spånga!

Information om uppdraget

Vill du arbeta heltid med administration och finns tillgänglig omgående? Är du snabblärd och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då är det dig vi söker!
Vår kund är ett välkänt och ett av världens största transportföretag som erbjuder kundanpassade logistiklösningar över hela världen. Vi söker nu en medarbetare på heltid till deras indata-avdelning. Uppdraget startar omgående och tom årsskiftet.

Som medarbetare på indata-avdelningen kommer du att arbeta som administratör. Dina främsta arbetsuppgifter blir att sköta administrationen kring fraktsedlar så som att kontrollera, göra rättelser samt ändringar i aktuella fraktlistor.

Tjänsten tillsätts omgående och pågår tom årsskiftet. Arbetstiderna är helgfria vardagar kl. 8-16.30. Tjänsten kommer att inledas med en introduktionstid. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos kunden i Spånga.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och vill ha mer erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Du som söker tjänsten ska ha mycket god datavana. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Arbetet är stundtals monotont, därför är det av vikt att du trivs att i en sån roll. Vidare ser vi att du trivs att arbeta självständigt, är snabblärd och snabbt kan komma in i olika datasystem. Passar detta in på dig? Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se