Administratör sökes till It-företag!

Information om uppdraget

Vill du jobba som administratör på ett stort internationellt företag i Malmö? Brinner du för ordning och reda? Vi söker nu en administratör för långsiktig uppdrag!
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
- verifiering av dokument
- registrering av dokument i datorn
- sortering och arkivering av dokument

Du kommer arbeta såväl i team som enskilt och arbetstiderna är 8-16.30. Tjänsten är på heltid och behovet är långsiktigt. Du kommer vara anställd av oss på StudentCosnulting, men arbeta hos vår kund.

Vår kund är ett internationellt företag inom IT-branschen som bland annat arbetar med BackOffice hantering. Företaget har lokaler i Fosie i utkanten av Malmö.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som har god tangentbordsvana och har arbetat med registrering eller andra administrativa uppgifter tidigare. Du har lätt att komma in i nya arbetsuppgifter samt är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Som person är du ödmjuk, en teamspelare och trivs med strukturerat arbete. Då arbetet stundtals blir monotont är det viktigt att du trivs med det. Vi ser också att du är snabb och effektiv i ditt arbete, men ändå behåller hög kvalitet och noggrannhet. Är du den vi söker Tillsättning sker omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se