Administratör sökes omgående till försäkringsbolag!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med administrativt arbete? Söker du nytt heltidsjobb? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vi söker en administratör till en av våra kunder som är ett av Sveriges största försäkringsbolag med trevliga lokaler centralt i Stockholm. I rollen kommer du att tillhöra avdelningen för Försäkringsmedicinsk utredning och arbeta till största delen med administration. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Skanning
- Sortera post
- Registrering av försäkringar

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund i deras fina kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som beräknas starta i mitten av augusti och löpa till årsskiftet. Kontorstider tillämpas, cirka 8.00-17.00.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en gymnasialutbildning samt någon erfarenhet från att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska. Som person är du positiv, initiativtagande och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Denna tjänst kan bli din – sök den redan idag! Vi träffar kandidater löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!