Administratör sökes för direktrekrytering!
Job Description

Information om uppdraget

Har du några års erfarenhet av administration? Är du redo för nästa utmaning och trivs i en roll där du får arbeta självständigt i en bred administrativ roll? Då kan det vara dig vi letar efter!
Vår kund Ocab AB är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter i Sverige. Ocab utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab har jour 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Deras främsta kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, industri samt offentlig sektor. Ocab omsätter omkring 750 mkr och har cirka 700 medarbetare. Nu söker vi en administratör för direktrekrytering med start 1 oktober.

Som administratör kommer du att arbeta med gruppens gemensamma inköp, administration av ledningssystem samt vara delaktig eller behjälplig i olika projekt. Dina arbetsuppgifter innebär även att sköta administration kring bokning av konferenser och utbildningar, publicera information på intranätet och hemsidan samt ta fram rapporter. Övriga diverse administrativa arbetsuppgifter kommer även att förekomma, såsom dokumenthantering, lägga upp avtal och fakturaunderlag. I din roll som administratör kommer du ha kontakt med leverantörer och andra medarbetare runt om i Sverige.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Ocab och sitta på deras kontor i Norsborg. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 07.30-16.30 med möjlighet till flex. Introduktion sker i samband med uppstart.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet av administration, gärna med liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du tidigare har arbetat med intranät och har en känsla för siffror. Det är ett krav att du har förståelse för affärssystem och det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat med SharePoint. I övrigt ser vi att du har mycket goda datakunskaper och erfarenhet av arbete i Microsoft Office. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och självgående som trivs i en roll där du får arbeta under eget ansvar. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är serviceminded, arbetar med hög kvalité och är initiativtagande. Det är en fördel om du bor i närheten. B-körkort är ett krav. Tjänstens startdatum är 1 oktober, där urval och intervjuer sker löpande. Är du redo för nästa utmaning i ditt arbetsliv? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!