Administratör sökes!

Information om uppdraget

Är du en driven, noggrann och flexibel administratör? Då har vi tjänsten för just dig!
Just nu letar vi efter en ambitiös administratör för kommande uppdrag!
VI letar efter dig med några års erfarenhet utav administration, kundservice, receptionist eller liknande samt tycker om att ge god service samt är väldigt noggrann.

Du kommer arbeta med administrativa arbetsuppgifter, såsom handläggning utav ärenden, beredning samt uppföljning. Dina främst arbetsredskap är datorn i form av mail samt telefonen.

Uppdraget kommer att vara ett konsultuppdrag där du blir anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund.
Arbetstider är kontorstider, måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du service minded, noggrann, stresstålig och är van vid att ta egna initativ samt arbeta självständigt. Du är van vid att arbeta i Office paketet och har allmänt goda datorkunskaper. Vi intervjuar löpande, därför råder vi dig att ansöka snarast.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se