Untitled Document
Administratör på 50 % till bolag inom energibranschen

Är du en person med vana av protokollföring och dokumenthantering? Vill du jobba i en administrativ roll på 50 %? Just nu letar vår kund, som arbetar inom energibranschen, efter en administratör med start under oktober månad. Låter det som en roll för dig? Ansök då redan idag!

Arbetsuppgifter 
I rollen som administratör på 50 % kommer du att jobba deltid hos vår kund i Solna. Arbetet utförs helst onsdagar och torsdagar samt en halvdag per vecka. I rollen kommer du stötta dina kollegor med deras administrativa delar vilket bland annat kommer att innefatta:

  • Protokollföring
  • Dokumenthantering
  • Stötta kollegor med diverse administrativa delar

Utöver detta kommer du även att få chans att driva utredningar och agera projektledare för mindre grupper. Du kommer även vara sekreterare under vissa mötesdagar.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, framförallt ha erfarenhet från protokollföring. Detta innebär att du kan tala och skriva svenska helt obehindrat. Har du tidigare arbetat inom energisektorn eller har annan teknisk bakgrund är det meriterande då du lättare förstår kundens arbete.

Som person gillar du ordning och reda. Du har även förmågan att vara lyhörd under möten och att därefter snabbt kunna föra protokoll med det viktigaste. Du gillar att assistera och hjälpa andra och du gör detta på ett prestigelöst och kommunikativt sätt.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start under oktober månad. Uppdraget är tänkt att löpa fram till årsskiftet och därefter finns väldigt goda chanser till förlängning. Tjänsten är på 50 % och helst ska du kunna arbeta hela onsdagar och torsdagar samt en halvdag till. Kunden sitter i Solna. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor rörande tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Administratör på 50 % till bolag inom energibranschen !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer