Är du vår nästa butiksarbetare?

Information om uppdraget

Vi söker nu driva butiksarbetare till kund i Västerås. Är du en positiv person som brinner för personlig service har vi kanske jobbet för dig.
Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning men vi ser långsiktigt på denna tjänst. Det är en heltidstjänst där jobbet är förlagt både veckodagar samt helger.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker denna tjänst bör ha en positiv utstrålning med känsla för service, du kan ta egna initiativ likväl som du gillar att arbeta i team. Du bör även vara flexibel, noggrann, driven och en god datavana. Har du kassavan är det meriterande. Känner du igen dig i beskrivningen sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se