Är du taxichaufför och vill köra Volvo V60 med garantilön?

Information om uppdraget

Nu söker vi taxichaufförer som vill jobba extra under helger i Stockholmsområdet! Är du intresserad av att köra Volvo V60 (crosscountry)? Då har vi tjänsten för dig!
Du får en garantilön och kan utöver det påverka din lön med provision. Förmåner vi erbjuder är:
- Kollektivavtal
- Volvo v60
- OKQ8 kort(Bensin, Tvätt & Bilvård)
- Försäkring
- Garage

Arbetet utförs på helger och du ska kunna jobba ca 18.00-03.00. Du kommer till vårat kontor på fredagar och hämtar en bil som du sedan har hemma hos dig under helgen.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och får låna bil på plats hos oss. Lönen innebär en fast timlön enligt kollektivavtal och delvis provisionsbaserad.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har taxilegitimation och vana av att köra taxi i Stockholmsregionen med omnejd. Andra egenskaper som meriteras är goda trafikkunskaper och en förmåga att vara serviceinriktad. Tjänsten kräver även att du är samarbetsvillig och flexibel. Rekryteringen kommer att påbörjas omgående. Du ska ha god hand med kunder och bemöter dem på ett trevligt och professionellt sätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, och olika tider på dygnet.

Är du intresserad av tjänsten? Anmäl ditt intresse redan idag. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!
Tjänsten beräknas tillsättas omgående och vi jobbar med intervjuer löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se