Untitled Document

Är du svetsare och letar nytt jobb?
Har du gått en svetsutbildning eller har tidigare erfarenhet inom MAG 135/138? Letar du efter jobb eller funderar på att byta från ditt nuvarande arbete? Ta då chansen att bli en av våra dukiga svetsare i vårt härliga konsultteam.

Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag, söker vi nu dig som vill arbeta som svetsare på ett av våra större kundföretag i Mjölby. I dina arbetsuppgifter ingår att svetsa material i produktionsmiljö. Arbetet kan till viss del innebära ritningsläsning och det är därför viktigt att du har kunskap inom detta. Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter så som montering kan förekomma. Den vanligaste arbetsformen är 2-skift, men ibland erbjuder vi även tjänster med andra arbetstider. Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Uppdraget är till en början en uthyrning, men på sikt finns det goda möjligheter till en direktanställning hos kund. Du har en närvarande chef från Skill och vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag.

Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete. Du ska med enkelhet kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivas i nya arbetsmiljöer. Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning. Krav Erfarenhet inom MAG-svetsning Körkort och tillgång till bil Meriterande Truckkort A+B Traverskort

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill. Vänligen observera att vi tar inte emot ansökningar via email. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Är du svetsare och letar nytt jobb? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer