Untitled Document
Är du student och vill arbeta extra som kundtjänstmedarbetare på Södermalm? Se hit!


SW söker just nu studenter som kan arbeta extra minst 15 h/vecka hos vår kund på Södermalm med utsikt över Stockholm!


Tjänstebeskrivning

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att ta emot inkommande samtal från både privatpersoner och företagskunder. Det kan vara frågor gällande fakturor, internetbanken, aktivering av kort, spärra kort, krediter och betallösningar med mera. När du har börjat bli mer insatt i arbetet kan du även få möjlighet att lära dig att göra kreditbedömningar och fatta egna kreditbeslut.


Vår kund sitter i ljusa och fräscha lokaler på Södermalm med utsikt över Stockholm. Uppdraget är med start i november och initialt 3 månader med möjlighet till förlängning.


Lämplig bakgrund

Du som söker är idag studerande och har 1-2 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har telefonvana och inte är rädd för att använda telefonen som verktyg. Du har en god formulera dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad eftersom du kommer att ha kontakt och hjälpa flertalet olika kunder framförallt på kvällar, helger och under loven. Vi ser gärna att du även har ett intresse av ekonomi.


Låter det spännande?

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning med anställning hos SW. Uppdraget startar i november. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076-647 16 43


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.


SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.


Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Är du student och vill arbeta extra som kundtjänstmedarbetare på Södermalm? Se hit! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs