Untitled Document
Är du som student sugen på extrajobb inom lager?


Academic Work söker för Bufabs räkning en självgående lagermedarbetare som kommer arbeta en kväll i veckan ute hos välrenommerad kund i Finspång.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bufab. Då tjänsten gäller en deltidsanställning krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller jobb på minst 50%. Behovet är omedelbart så det krävs att du kan komma igång omgående med arbetet. Du kommer arbeta samma kväll varje vecka, men de tiderna du arbetar på kan du till viss del anpassa efter eget tycke.Är student med minst ett år kvar av dina studier

Kan arbeta en kväll per vecka

Talar flytande engelska eller svenska, där svenska ses som extra meriterande

Klarar av tyngre lyft (10-15 kg)

För att vara en intressant kandidat för den här tjänsten måste du inte tidigare ha jobbat på lager. Betydligt viktigare är att du är en pålitlig person som är mån om att göra ett bra jobb. Vi ser att du är en person som är noggrann med att följa de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och tar hänsyn till dessa. Du ser även till att ta ansvar för dina uppgifter och klarar av att strukturera upp ett eget angreppssätt.

Innehav av körkort är fördelaktigt för att kunna ta sig ut till lagret varje vecka. Det är dock inget måste för arbetet i sig.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: En kväll per vecka

Placering: Finspång

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
Är du som student sugen på extrajobb inom lager? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer