Untitled Document

Är du en innovativ CAD-konstruktör?
Till Saab och Gripen E-projektet söker vi nu dig som är grym på CAD!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Skrovkonstruktion på Aeronautics består idag av ett antal olika sektioner med delvis olika uppgifter och ansvar. Tillsammans ansvarar de för att förse alla våra produkter Saab340/2000 Special Mission (t ex Småland 2), Gripen, Trainer (T-X), Neuron och SK60 med rätt kompetens.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som konstruktör inom Skrovkonstruktion får du arbeta i team tillsammans med andra konstruktörer. Du får bygga din egen kompetens och samtidigt vara del i att utveckla ett stridsflygplan i världsklass, Gripen E. Arbetsuppgifterna består främst av att ta fram konstruktionsunderlag till våra produkt- eller teknikutvecklingsprojekt, just nu främst Gripen E och SM2. Som konstruktionshjälpmedel använder vi i första hand Catia V5 och VPM. Underlaget framställs enligt den senaste MBD-metodiken dvs helt ritningslöst. Konstruktionsarbetet bedrivs tvärfunktionellt, i tätt samarbete med angränsande kompetensområden så som hållfasthet, produktionsteknik och systeminstallation.

Din profil
Du bör vara en uppfinningsrik konstruktör med ett stort tekniskt intresse. Förmåga att arbeta som spindeln i nätet och därmed kunna kommunicera och kompromissa med angränsande kompetensområden ser vi som en mycket viktig framgångsfaktor. Känner du igen dig på följande punkter kan du vara den vi söker: • Högskole- eller civilingenjör i maskinteknik (eller motsvarande arbetslivserfarenhet) • Några års erfarenhet av konstruktionsarbete • Tidigare erfarenhet av MBD, Catia V5 och VPM är meriterande. • Engelska är koncernspråk och bör därför behärskas väl, både muntligt och skriftligt. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Sök tjänsten genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill och vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår minst fram till 2018-06-30. Uppdraget kommer med stor sannolikhet att förlängas. Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på 013-32 94 05 alternativt erica.wiquist@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Är du en innovativ CAD-konstruktör? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer