Är du Axians nya talang inom IT-säkerhet och IdM?

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet inom IT-säkerhet och Identity management? Är du på jakt efter nästa steg i karriären och vill arbeta in-house som konsult hos ett företag på frammarsch med goda utvecklingsmöjligheter? Då har Axians tjänsten för dig!
Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT – Information and Communication Technology. Med ett team på över 600 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Axians vänder sig till företag och organisationer som ställer högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, tillgänglighet och ICT-system som fungerar 24/7 365 dagar om året. Oavsett om ICT skall hanteras hos kunden, i Axians egna datacenter eller i det publika molnet. Med två egna datacenter med en infrastruktur i framkant och världens största molnleverantörer i ryggen, har Axians startat en resa för att bli Nordens främsta leverantör av hybrida ICT-lösningar.

Nu behöver Axians utöka sitt konsultteam inom IT-säkerhet och Identity Management (IdM) med fler kollegor. Å deras vägnar söker vi därför nu dig med gedigen erfarenhet inom området och som vill vara med och driva och bygga Axians IdM-gruppering i Malmö/Lund. Arbetsrollen innebär att tillsammans med övriga teamet göra det möjligt för Axians kunder att se till att rätt personer får tillgång till rätt resurser vid rätt tidpunkt. Detta innebär såväl operativt som proaktivt arbete med kunders infrastruktur, systemförvaltning, incident- och förändringshantering, etc. Tjänsten innebär framförallt arbete in-house på Axians kontor i Malmö.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsättning efter överenskommelse och arbetet är förlagt till kontorstider, måndag-fredag. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Axians.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig med intresse för Identity Management och som vill bli en del av Axians IdM-gruppering i Malmö/Lund. Vi söker nu framförallt dig som är senior med gedigen kompetens inom området och som vill få in en fot på ett företag på frammarsch. För att lyckas i rollen ser vi att du som söker stämmer väl in på följande kriterier:

- Gedigen kompetens och erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT med frågor som berör Identitetshantering (IdM), regeluppfyllnad, IT-säkerhet
- Mycket god produktkännedom inom IdM-området såsom t.ex. Microsoft® MIM, ADFS, Azure AD Connect / Services, Google® GCDS, AWS® Directory Service eller andra motsvarande produkter och lösningar
- Mycket god erfarenhet inom systemutveckling och / eller infrastruktur för databasdrivna lösningar
- Erfarenhet av att genomföra förstudier, förändringsprojekt, angripa komplexa frågeställningar och sammanställa underlag för beslut
- Erfarenhet av förändringsprojekt där IT-relaterad säkerhet och regeluppfyllnad varit viktiga effektmål

Som person ser vi att du som söker har en stark social och kommunikativ förmåga och trivs i rollen som konsult. Du har förmågan att driva ditt arbete självständigt, tar egna initiativ och är systematisk. Du trivs att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper såväl som tar del av dina kollegors.

På Axians finns en kreativ och flexibel arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter så att du inte slår i taket med din egen utveckling. De tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv, du bidrar med viljan. Oavsett om det handlar om att bredda sig, specialisera sig eller vidareutveckling. Axians medarbetare ska känna att det är en skillnad att arbeta med Axians!

Låter detta som tjänsten för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se