Skip to Content


t.ex. ingenjör eller säljchef


Stockholm eller GöteborgFöretag i Fokus

We seek. We find. We match. We develop.

Världen behöver modiga hjältar. Människor som vågar möta framtiden, ser möjligheter, skapar lösningar och hittar nya sätt att göra saker på. Mest av allt, behöver världen förebilder som har modet att agera och omvandla idéer till resultat. När dessa hjältar står enade, kan de förändra världen. Vårt jobb är att bygga nya broar där de gamla raserat. Vi formar framtidens arbetsliv och utvecklar lösningar som hjälper människor och företag att växa.

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen för både kandidat och kund. Du som arbetssökande når via oss arbetsgivare i Sverige och runt om i hela Europa. Vi vill undanröja de hinder som finns i samhället mellan begåvade individer och arbetstillfällen. Vi erbjuder ett brett utbud av omlokaliseringstjänster för att överbrygga den geografiska klyftan mellan arbetstagare och arbetsgivare. Barona Sverige är en del av Barona Group som 2015 skapade drygt 15 000 nya jobb internationellt och omsatte 240M€.

Idag är Effektiv det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi lever nära marknaden och vill förstå dina behov på djupet. Det vi gör ser vi som ett omsorgsfullt hantverk som skall ge dig en lönsammare organisation. Våra konsultchefer och medarbetare har gedigen kunskap och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Det skapar trygghet för dig i jakten på rätt personal. Vi garanterar rätt person på rätt plats oavsett om det gäller att bemanna med "Taktikhyrda medarbetare" eller toppa laget med "Strategianställda proffs". Med Effektiv bemanning- och rekrytering blir du alltid vinnare av den perfekta matchen.

Every day, we choreograph the infinite movements of goods, funds, and information in more than 200 countries and territories. From our early roots as a Seattle, Washington bike-messenger company to our present day, multi-billion-dollar global corporation, our team has held a singular focus – empowering commerce around the world. We have become the world's largest package delivery company and a leading global provider of specialized transportation and logistics services.

Säljpoolen hjälper Säljare, KAM, Chefer och Marknadspersonal att ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Som sökande kan man även registrera sin matchningsprofil hos oss och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
Säljpoolen är en av Sveriges ledande rekryteringsföretag med inriktning på att rekrytera personal till Sälj och Marknadsorganisationer och har gjort det framgångsrikt sedan 1995.
Våra professionella konsulter har en gedigen kompetens och erfarenhet av att rekrytera och utveckla medarbetare inom Sälj och marknadsorganisationer. Vi tillsätter ca 400-600 tjänster/år.

Vi har flexibla rekryteringslösningar och rekryterar i hela Norden.
Vi älskar rekrytering och vi tror att om alla har roligt- presterar vi bättre!

Södra etablerades redan 1938 och har sedan dess i flera avseenden visat vägen för framtidens skogsbruk och skogsindustri. Södra är Sveriges största skogsägareförening med mer än 50 000 skogsägare som medlemmar, har en ledande marknadsposition och är en viktig samhällsaktör. I hela kedjan från leverans till färdig produkt finns miljömedvetenhet, och leveranssäkerheten via Södras många produktionsanläggningar är hög. Södrakoncernen har cirka 3 500 medarbetare och deras engagemang är avgörande för företagets framgång och framtid. Södra erbjuder arbete och utveckling både i en koncern som ser en växande efterfrågan från främst den globala marknaden och i en bransch som arbetar med förnybar råvara som insats för ett framtida biobaserat samhälle.

Hos oss får du möjlighet att jobba med en verklighetsnära, komplex och spännande teknikutveckling och samhällsplanering. Du bidrar till att utveckla Stockholms trafik och infrastruktur i nära samverkan med Trafikförvaltningens intressenter och affärspartners. Med andra ord – du håller i trådarna och påverkar hundratusentals människors vardag.

Här kan du söka efter lediga jobb på orter runt om i Sverige som exempelvis Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Vårgårda och Herrljunga. Vi får ständigt in nya spännande rekryteringsuppdrag från olika branscher såsom Ekonomi, Administration, IT, HR, Teknik, Inköp, Marknad och Försäljning. Med en logistik- och produktionsyta på ca 110 000 m2 har vi ett konstant behov av personal inom tillverkning, logistik och lagerhållning. Dessutom jobbar vi aktivt med kompetensutveckling då vår personal är vår stolthet.

Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet och att sporra våra anställda till utveckling inom företaget är därför viktigt för oss. Hertz Sverige uppmuntrar och belönar goda prestationer och initiativ bland våra anställda. Här finns goda chanser till avancemang i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade arbetskamrater. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling bland annat genom vårt samarbete med IHM Business School i Göteborg. Hertz Sverige har 90 års erfarenhet av biluthyrning och är marknadsledande inom en bransch som är på stark frammarsch i Sverige. I vårt nätverk jobbar idag cirka 500 personer i olika delar av landet.

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för bemanning och rekrytering. Vi kan hjälpa till med alla tjänster inom alla branscher. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 7 orter i Sverige.

Vi är inte riktigt som andra rekryteringskonsulter. För det första är vi helt specialiserade på att rekrytera ekonomer. Och för det andra är vi själva ekonomer. Och är det ekonomer du ska rekrytera, ser du säkert fördelarna med att vända dig till en konsult som talar ditt språk. Att vi kommer från ekonomivärlden gör också att vi har den erfarenhet, insikt och affärsförståelse som gör att vi kan leverera bättre, snabbare och mer träffsäkra rekryteringar. Inte minst eftersom vi också har ett mycket stort nätverk och en omfattande bas av kandidater med en gemensam nämnare - ekonomi. Men inte bara det. Som din rekryteringspartner arbetar vi också proaktivt och tänker runt hörnet för din skull. Vi ser även till dina kommande behov och inte bara nuvarande. Vill du att ekonomer ska hjälpa dig rekrytera dina ekonomer? Välkommen till Human Capital.

Centric erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom IT och hälso- och sjukvård. Vi möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet med hjälp av våra tjänster. Genom att dagligen kombinera gedigen kunskap och mångårig erfarenhet med specifik branschkännedom skiljer vi oss från de traditionella spelarna i branschen. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar.

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Välkommen att kontakta oss! Meritminds verksamhet utgår från CFO´s ansvarsområden. Vi arbetar inom områdena redovisning, koncernrapportering, ekonomi- och verksamhetsstyrning, ledning och organisation, riskhantering, systemstöd samt finans. Inom dessa områden bidrar vi oavsett om du ska förändra, behöver nyckelpersoner på interimsbasis eller ska rekrytera.

Academic Work är Home of the Young Professionals.Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet.

StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och är specialiserat på rekrytering, uthyrning och outsourcing av ung personal. Vår mission är att skapa jobb för unga människor och det är något vi jobbar för varje dag! Vi är idag rikstäckande och finns representerade på närmare 100 uppdragsorter i Sverige, Norge och Danmark.

Avisera är en av marknadens största aktörer inom förpacknings- och profilprodukter. Företaget erbjuder varumärkesbyggande förpackningslösningar i form av bärkassar, förpackningar, pärmar och packtejp med tryck och företaget omsätter över 50 miljoner kronor. Bland kunderna finns; Bonnier, OLW, Apoteket, DHL, Telia, Spendrups, Granit och WESC.

Sedan 2009 driver MTR Nordic i bolaget MTR Stockholm tunnelbanan i Stockholm på uppdrag av SL och från mars 2015 startar MTR Express sin snabbtågslinje mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. På MTR Nordic satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång.

Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans.

Alla tjänster har sin utmaning och varje individ är unik. Vi lär känna våra kandidater och ser talangen i varje människa. Vi brinner för att identifiera de bästa talangerna inom ekonomi och administration. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens.

Scania aims to be an attractive employer in all of the more than 100 countries in which it operates.

Employees are able to lay the foundations for their future career progression by becoming involved in a variety of different roles. Everyone takes part in daily improvement work aimed as much at developing individuals as it is at developing work methods and products.

The whole organisation is imbued with a spirit of leadership built upon shared and inclusive core values. The result is a unique climate where employees take on responsibility and are given the opportunity to further develop within Scania’s operations.

Scania’s culture of continuous improvements allows us to maintain our widely recognised low level of staff turnover and our position as one of the leading companies within the industry.

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision.

Vill du arbeta på ett företag där kraven är höga, stämningen är hjärtlig och möjligheterna är enorma? På Axis uppskattar vi din kreativitet och dina idéer. Du kommer bli en del av ett företag med en sund företagskultur och en unik arbetsmiljö som tillåter och förespråkar självständigt tänkande. Här värdesätter vi en rolig, samarbetsorienterad, innovativ arbetsplats - en där du kan vara säker på att få en chans att uttrycka dina förmågor och utmärka dig på det du gör bäst. Vi som blir dina kollegor på Axis är glada och trygga i att vara med på en fantastisk resa, vår kunskapsnivå är hög och vi lär gärna ut det vi kan. Samtidigt är vi prestigelösa och ser fram emot att du delar med dig av din kunskap.