Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Viafone

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Viafone flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Om oss

Vi är specialister på telefonförsäljning, fältförsäljning, mötesbokning, marknadsundersökningar och kundservice till uppdragsgivare inom olika branscher. Vi jobbar idag framgångsrikt och långsiktigt med några av de största företagen i Sverige.

Utvecklingsmöjligheter

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare för unga ambitiösa människor som vill ut i arbetslivet, därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare och ger dem verktygen som de behöver för att lyckas inom försäljning. Som säljare hos oss kommer du gå igenom en tydlig och utvecklande karriärtrappa som följer din personliga utveckling.

Förutom vår säljavdelning så har vi en dedikerad kvalitetsavdelning, IT-avdelning, administration och en rekryteringsavdelning.

Arbetsmiljö

För oss på Viafone är arbetsmiljön prioriterat viktig. Därför ordnar vi löpande after work, större årliga event och konferenser för våra anställda. Allt med syfte att skapa bästa möjliga gemenskap och trivsel hos oss.

För våra anställda arrangerar vi även workshops, föreläsningar och utbildningar för att ständigt kunna utvecklas. Goda prestationer belönas alltid med fina priser på våra uppskattade säljtävlingar. På rasterna finns även biljard, fotbollsspel och Playstation m.m.

Viafone är med andra ord inte bara en arbetsplats utan också en mötesplats där man umgås och knyter kontakter med sina kollegor. Merparten av oss som jobbar på Viafone är mellan 18 till 29 år.

Som anställd

på Viafone blir du en viktig del av vår dynamiska entreprenörskultur. De färdigheter som du bland annat kommer att utveckla är din kommunikationsförmåga, sociala kompetens och ditt självförtroende. De erfarenheter och kunskaper som vi erbjuder dig som anställd, kommer även att vara värdefullt för din fortsatta karriär i arbetslivet.

Vi på Viafone

har ”Vi Vill Mer” som gemensamt mantra. Vårt entreprenörsorienterade mindset innebär att vi alltid arbetar hårdare, är mer flexibla och gör bättre affärer än våra konkurrenter. Varje person som jobbar på Viafone är viktig för oss i vår internationella och mångkulturellt dynamiska arbetsmiljö. Här skapar vi framtidens entreprenörer och bidrar samtidigt till en sund samhällsutveckling.