Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Väderstad

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Väderstad flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt


Vår ständiga strävan är att utveckla maskiner som gör flera arbetsmoment, med hög avverkningskapacitet, under en och samma överfart. Fördelarna med det är uppenbara. Fälten klara för sådd i rätt tid och får de bästa förutsättningarna för maximal skörd och dessutom sparar det tid, energi och pengar åt er och ert lantbruk.

Vi utvecklar odlingsmetoder och producerar såmaskiner, kultivatorer, harvar och vältar anpassade för varierande klimatzoner, från australienska sandjordar till lerjordar i norden. Olika grödor ställer olika krav på fröplacering och jordbearbetning.

En stor del av utprovningen av nya maskiner görs i nära samarbete med lantbrukare på gårdar runt om i världen. Att göra utvecklingsarbetet tillsammans är viktigt för oss då samarbetet ofta leder till förbättringar och nya tankesät

Väx med Väderstad

Sedan starten 1962 har mängder av nya idéer resulterat i effektivare odlingsmetoder med revolutionerande lantbruksmaskiner. Idag är Väderstad en ledande leverantör av kvalitetsmaskiner, som bidrar till högre skördar och ökad lönsamhet för lantbrukare över hela världen.

Väderstad fortsätter att växa och utvecklas. Vi gör det tillsammans med våra medarbetare och här finns gott om möjligheter för alla som har nyfikenheten, intresset och lusten att växa med oss.