Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Skill flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Skill
Skills vision är att skapa möjligheter för akademiska talanger. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom rekrytering, uthyrning och bemanning.

Skill är en avknoppning från Linköpings universitet. År 2013 förvärvade Industrikompetens Skill, men den starka kopplingen till akademin består och vi vill vara en självklar partner för alla akademiker, oavsett inriktning, på arbetsmarknaden. Vi har under åren utvecklat en hög kompetens inom IT-rekrytering och förknippas starkt med kunder inom IT och teknik.

Idag är vi en del av ett Östergötlands största bemannings- och rekryteringsföretag och vi finns även i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Karlskrona och i Malmö. Vi arbetar dagligen med att söka kandidater till spännande uppdrag och tjänster. Läs gärna mer om Industrikompetens på www.industrikompetens.se

Vi kan erbjuda nya utmaningar både till nyutexaminerade och till personer med flera års erfarenhet. Oavsett om du är IT-arkitekt, systemutvecklare, kommunikatör inköpare eller ekonom så kan vi via vårt nätverk hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.
Att vara konsult hos oss
Nöjda medarbetare är vår viktigaste målsättning. Vi följer upp våra konsulters upplevelse av oss som arbetsgivare fyra gånger per år. Att vi får höga betyg (3,7 av 4) beror på att vi har få konsulter per Konsultansvarig och att vi prioriterar kontakten med våra konsulter i vardagen. Kollektivavtal är en självklarhet för oss och vår målsättning är att vara ett föredöme i branschen.

Att vara konsult hos Skill innebär att du får en anställningstrygghet samtidigt som din Konsultansvarige kommer att måna om att du är nöjd med ditt uppdrag och trivs på din arbetsplats. För oss är det bästa betyget när en konsult får erbjudande om tjänst hos kundföretaget.
Rekrytering
Vi rekryterar även direkt till tjänster hos våra kunder. Genom att registrera dig på vår hemsida och söka en tjänst kan du bli en av dem som vi kallar på intervju och sedan rekommenderar för anställning. Titta gärna på vår hemsida för att se vilka lediga tjänster vi rekryterar till just nu. www.skill.se
Är du redan konsult eller driver eget?
Vi fungerar även som ett nätverk för specialister som driver företag och som vill arbeta via oss som underkonsulter.