Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Rekryteringsgruppen

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Rekryteringsgruppen flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
ÖversiktRekryteringsgruppen
 erbjuder bemanning, rekrytering och bemanningsentreprenad. Företaget grundades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och högsta kreditvärdighet enligt UC. Samtliga medarbetare är försäkrade när de utför sina uppdrag hos våra kunder och de följer vår kvalitetspolicy när de genomför sitt arbete.
Men även om vi är stolta över vår verksamhet och gärna berättar mer om oss, så pratar vi ännu hellre om de 100-tals företag som vi hjälpt sedan starten 2001.
Vi jobbar med ramavtal för stora företag som t.ex. PostNord, Dagab och LG Electronics, men lika gärna hjälper vi det lilla företaget med ett kortvarigt och tillfälligt personalbehov.
En anledning till att vi fått förtroende från våra kunder år efter år är vår förmåga att anpassa oss efter kundernas behov och alltid göra det lilla extra. Hos oss får du svar dygnet runt, 365 dagar om året, på vår jourtelefon och vi lovar att återkoppla till dig inom 15 minuter och ha personal på plats inom 90 minuter.
Lediga Tjänster

Rekryteringsgruppen söker ständigt efter duktiga medarbetare till våra kunder.

Skicka in din spontanansökan redan idag så kan vi matcha dig mot kommande lediga tjänster eller sök ett av de lediga jobb som vi söker personal till just nu.