Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Klövern

 
100 - 250 anställda  |  
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Klövern flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt

Klövern är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Fastigheternas värde uppgår till 29 miljarder kronor och ytan till 2,8 miljoner kvadratmeter.


Vi erbjuder, med närhet och engagemang, effektiva lokaler i Svenska tillväxtregioner. Klövern är miljödiplomerade, arbetar långsiktigt och hållbart med visionen  att skapa miljöer för framtidens företagande.


Fastigheterna förvaltas av egen personal. Vi är knappt 200 medarbetare som alla arbetar efter mottot – att var dag underlätta kundens vardag. I varje prioriterad stad finns en affärsenhet som sköter driften av fastigheterna och har den kontinuerliga kontakten med hyresgästerna. Klöverns huvudkontor är beläget i Stockholm.


Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart med visionen att skapa miljöer för framtidens företagande.


Klövern är ett ungt företag och ska vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi verkar för en trygg och stabil arbetsmiljö där medarbetarna mår bra och känner samhörighet. Det är av stor vikt att våra medarbetare ska kunna påverka sitt arbete och känna sig delaktiga i verksamheten och bolagets utveckling.