Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Industrikompetens

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Industrikompetens flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Om oss
Industrikompetens affärsidé är att vara våra ägares och kunders mest engagerade partner för kompetensförsörjning och lösa kompetensbehov genom Rekrytering, Uthyrning och Bemanning.

Idag är vi ett av Östergötlands största bemannings- och rekryteringsföretag och vi finns även i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Karlskrona och i Malmö. Vi arbetar dagligen med att söka kandidater till spännande uppdrag och tjänster. 2013 förvärvade vi Skill för att bredda vårt erbjudande inom IT och vi har nu många IT- och teknikföretag som kunder. Läs gärna mer på www.skill.se.
Att vara konsult hos oss
Nöjda medarbetare är vår viktigaste målsättning. Vi följer upp våra konsulters upplevelse av oss som arbetsgivare fyra gånger per år. Att vi får höga betyg (3,7 av 4) beror på att vi har få konsulter per Konsultansvarig och att vi prioriterar kontakten med våra konsulter i vardagen. Kollektivavtal är en självklarhet för oss och vår målsättning är att vara ett föredöme i branschen.

Att vara konsult hos Industrikompetens innebär att du får en anställningstrygghet samtidigt som din Konsultansvarige kommer att måna om att du är nöjd med ditt uppdrag och trivs på din arbetsplats. För oss är det bästa betyget när en konsult får erbjudande om tjänst hos kundföretaget.
Rekrytering
Vi rekryterar även direkt till tjänster hos våra kunder. Genom att registrera dig på vår hemsida och söka en tjänst kan du bli en av dem som vi kallar på intervju och sedan rekommenderar för anställning. Titta gärna på vår hemsida för att se vilka lediga tjänster vi rekryterar till just nu. www.industrikompetens.se
Är du redan konsult eller driver eget?

Vi fungerar även som ett nätverk för specialister som driver företag och som vill arbeta via oss som underkonsulter.