Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Conmore Ingenjörsbyrå AB

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Conmore Ingenjörsbyrå AB flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt
Conmore startade i liten skala 1991 och än idag utgörs kärnan av samma trygga mentalitet och unika laganda. Ägarna Joakim Olsson och Anders Svensson är våra tekniska coacher som leder oss framåt i den skickligaste divisionen.

KUNSKAP, TRYGGHET & TEAM SPIRIT
Vår verksamhet vilar på en värdegrund av fyra hörnstenar. Den varma röda färgen symboliserar omtanke, den solida grå samverkan, den behagliga gulgröna trygghet och den klara vita ansvar.

Detta utgör fundamentet till våra kundrelationer, uppdrag och medarbetare. I mer än 25 år har vi arbetat med Projektledning, Konstruktion, Provning och Kvalitet med fokus på produktutveckling. Conmore är idag fler än 120 medarbetare och omsätter över 80 miljoner kronor/år. Stort fokus på kraftsamlingsprojekt inom fordonsindustrin kräver kompetenta ingenjörer på både mekanik, elektronik, mjukvaru- och provningssidan. El och Infotainment är ett teknikintensivt område med stora tekniksteg som generar intressanta och komplexa uppdrag. Här ansvarar vi för helhetsuppdrag från förstudier till arbete på plats hos kund