Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Alten flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Om Alten

På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 20.000 medarbetare och verksamhet i 18 länder.

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Kontoren finns i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Västerås, Jönköping, Umeå och Skellefteå.

Karriär

Vi erbjuder inte bara jobb, vi bygger karriär!

I mer än 20 år har ALTEN kontinuerligt växt sina affärer genom att tryggt stödja sig på de kärnvärden som byggt företagets framgång.

Ingenjörskonst, kundfokus, ett beprövat kvalitetssystem samt en kultur av teknisk excellens har gjort ALTEN marknadsledande inom teknik- och IT-konsultverksamheten i Europa. Oavsett om du är i början av din karriär eller lite mer erfaren och redo för nästa kliv, är vi övertygade om att vi har möjligheter som skulle passa dig.

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Vår gemensamma kultur av innovation och kreativitet ger en idealisk miljö för våra medarbetare att uppnå sina egna ambitioner och högsta karriärmål