Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Aditro Logistics

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Aditro Logistics flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt
Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.

  • En av de största oberoende logistikpartnerna i Norden
  • Erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply- chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering
  • Förfogar över 175,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn
  • Ansvariga för driften i ett antal filiallager runt om i Sverige
  • Cirka 800 egna anställda och omsätter cirka 750 miljoner kronor årligen
  • Ägs sedan 2012 av Valedo Partners och ledningen
Att jobba hos oss
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Procon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med.

Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. För dig som önskar att utvecklas vidare till en ny tjänst är Aditro Logistics rätt arbetsgivare. Hos oss kan en truckförare utvecklas till en arbetsledare, en inköpare till projektledare och en montör till avdelningschef. Möjligheterna är stora, tillsammans sätter vi gränserna.