Skip to Content

Lediga jobb - Sök här

Sök jobb:

Ladda upp ditt CV idag.

Bli kontaktad av företag som rekryterar just nu.

Nyheter och artiklar

http://blogg.careerbuilder.se/2016/10/04/gratis-onlineutbildning-fa-verktygen-for-ett-smartare-mer-effektivt-jobbsokande/

Gratis onlineutbildning 25/10: "Smartare jobbsökande"

Förbered dig inför ditt jobbsökande genom att boka din plats på CareerBuilders kostnadsfria onlineutbildning om smartare jobbsökande där CareerBuilders expert på jobbsökande bland annat berättar hur du gör för att stå ut i mängden och nå fram till en drömarbetsgivare, var du hittar lediga jobb och hur du blir mer effektiv i varje del av ditt jobbsökande.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2015/02/04/fallor-och-missar-du-bor-undvika-pa-din-nasta-anstallningsintervju/

Fällor att undvika på anställningsintervjun

Arbetsgivare delar med sig av de mest minnesvärda missarna som kandidater har gjort under anställningsintervjuer. Vi vet alla att det första intrycket är oerhört viktigt, men när det kommer till anställningsintervjuer är det kanske extra viktigt.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2016/03/31/5-tips-for-en-perfekt-elevator-pitch/

5 tips för en perfekt elevator pitch

Det är ingen hemlighet att rekryterare idag inte lägger särskilt mycket tid på varje CV eller personligt brev. Det är därför oerhört viktigt för dig som söker jobb att snabbt nå fram och förmedla vem du är, varför du är perfekt för jobbet och varför du vill jobba på just det företaget. En effektiv inövad så kallad ”elevator pitch” kan hjälpa dig med det.

Läs mer