Skip to Content

Lediga jobb - Sök här

Sök jobb:

Ladda upp ditt CV idag.

Bli kontaktad av företag som rekryterar just nu.

Nyheter och artiklar

http://blogg.careerbuilder.se/2016/08/22/liina-vagrar-vara-arbetslos/

Liina vägrar vara arbetslös!

Inspireras av Liina som blev av med sitt jobb men som vägrar vara arbetslös och istället bestämde sig för att testa nya, kreativa sätt för att hitta ett jobb.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2016/08/08/hosten-perfekt-tid-for-att-fundera-over-karriaren-och-vidareutvecklas/

Hösten = Perfekt tid för att fundera över karriären

Den långa svenska sommarsemestern brukar innebär tid för reflektion kring jobbet och karriärsituationen. Många kommer tillbaka till jobbet, känner efter hur det känns och börjar kanske sedan se över vilka karriärmöjligheter som finns om allt inte känns 100% efter ledigheten. Läs mer om varför hösten är en perfekt tid för att fundera över karriären och vidareutvecklas.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2015/02/04/fallor-och-missar-du-bor-undvika-pa-din-nasta-anstallningsintervju/

Fällor att undvika på anställningsintervjun

Arbetsgivare delar med sig av de mest minnesvärda missarna som kandidater har gjort under anställningsintervjuer. Vi vet alla att det första intrycket är oerhört viktigt, men när det kommer till anställningsintervjuer är det kanske extra viktigt.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2016/01/28/karriarovning-planera-din-vag-till-dromjobbet/

Karriärövning: Planera din väg till drömjobbet

Gör 2016 till ett bra, innehållsrikt och spännande år! Ställ in kompassriktningen redan nu! Testa vår karriärcoach Lena Severins karriärövning som hjälper dig att blicka framåt, lägga upp en strategisk handlingsplan och planera din väg till drömjobbet.

Läs mer
http://blogg.careerbuilder.se/2016/03/31/5-tips-for-en-perfekt-elevator-pitch/

5 tips för en perfekt elevator pitch

Det är ingen hemlighet att rekryterare idag inte lägger särskilt mycket tid på varje CV eller personligt brev. Det är därför oerhört viktigt för dig som söker jobb att snabbt nå fram och förmedla vem du är, varför du är perfekt för jobbet och varför du vill jobba på just det företaget. En effektiv inövad så kallad ”elevator pitch” kan hjälpa dig med det.

Läs mer